Open dag tijdens Oogstfeest Herenboeren Heemstede op 4 november

zaterdag 4 november (12.00 – 15.00 uur)

Geïnteresseerd in het Herenboerderij-concept? Op zaterdag 4 november kunt u de leden ontmoeten tijdens het jaarlijkse Oogstfeest. Deze dag gaan we de geslaagde oogst van het afgelopen seizoen vieren en samen aan de slag om de laatste gewassen te oogsten en de boerderij klaar te maken voor het volgende seizoen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tussen 12.00 en 15.00 uur een kijkje te komen nemen op onze boerderij. We verzorgen vier keer een korte presentatie over het hoe en wat van Herenboerderij Heemstede. Tussendoor kunt u de boerderij en het land verkennen. Ook kunt u meehelpen op het land of zich als nieuw lid aanmelden.

Herenboeren Heemstede: voor en door leden

Een flink aantal gezinnen heeft vorig jaar met succes een Herenboerderij gerealiseerd in Heemstede. Onze Herenboerderij is een fijne plek waar we – onder leiding van onze enthousiaste boeren Daniël en Fabian – samen voedsel produceren: groenten, kruiden, fruit en vlees (voor liefhebbers). Samen zorgen we ervoor dat ieder lid wekelijks een portie groenten en soms vlees (en in de toekomst ook fruit en eieren) kan komen ophalen. We verdelen het werk onder alle leden, zodat iedereen op zijn/haar eigen manier kan bijdragen aan ons eerlijke voedsel. De Herenboerderij is in opbouw, dus we hebben volop plannen voor de uitbreiding van onze activiteiten.

Aanmelden gewenst!

Wilt u meer horen en zien over wat het betekent om natuurinclusief, duurzaam en lokaal voedsel te verbouwen? Meld u dan aan via: heemstede@herenboeren.nl. Dan bent u van harte uitgenodigd om op zaterdag 4 november tussen 12.00 en 15.00 uur bij ons langs te komen. U vindt Herenboeren Heemstede aan de Cruquiusweg 45A (ingang naast de Milieustraat). Parkeren is helaas niet mogelijk, dus we adviseren u met de fiets te komen of verderop te parkeren en het laatste stuk te lopen. 

Deel dit bericht: