Informatieve rondleidingen voor potentiële nieuwe leden

Zondag 1 oktober 13:00 uur

Door uitbreiding van het maximum aantal leden bij Herenboerderij Heemstede zijn nog enkele extra plekken beschikbaar gekomen. Dé kans om onderdeel te worden van deze prachtige herenboerderij! Woon je in Heemstede of directe omgeving en ben je nieuwsgierig naar wat een Herenboerderij inhoudt, hoe het is om lid te zijn en hoe we werken? En wil je weten hoe leuk en leerzaam het voor je kinderen kan zijn om hun eigen eten te verzorgen? Kom dan naar onze informatiemiddag op zondag 1 oktober om 13.00. Je vindt de boerderij aan de Cruquiusweg 45A (ingang naast Meerlanden).

Graag met de fiets of lopend komen – auto’s zijn in principe niet toegestaan op de boerderij. Ook honden hebben geen toegang.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is gewenst via: heemstede@herenboeren.nl.

Deel dit bericht: